Ma 29.4.2013 Regions Cup 2krs. KoPa – Kultsu FC 2 – 1 (2 – 1)

Kultsu ulos Regions Cupista!

Sää oli taas kerran mainio kun lähdettiin ratkomaan kumpi joukkueista selviää askeleen lähemmäksi eurokenttiä. Alku näyttikin, että tämä on punamustien päivä. Ensimmäiset viisi minuuttia...maagisia syöttöyhdistelmiä, haltuunottoja, liikkeitä, pallo aina omille, voisin sanoa että ei virheitä laisinkaan. Ajattelin jo et that's it, GREAT DAY ja henkselit paukkuu ja rillumarei jne. 3min pelattu ja Ahola tuikkaa tikkarin Rytingille. Pertsa salamana irti KoPan puolustuslinjasta ja läpiajoon. Viimeinen kosketus...kova...ja pallo helposti veskarille, ei maalia. Noh, muutama minuutti tästä ja vapari 24 metristä. Pallon taakse Paavo Ahola ja kaamea tykki yllättää KoPa veskarin ja 0-1 taulussa. Kultsu ei kauaa ehtinyt johdosta nauttia kun KoPan Antti "Oksa" Oksanen puski komeasti kulmatilanteesta 1-1 tasoihin. Noh tästä se kaikki sitten alkoi, nimittäin aivan karmaiseva alamäki. Pallon menetyksiä keskialueella läpi ottelun, syöttöjä kaikille muille paitsi omille, haltuunotot sinkoilivat vieraille, palloa kuskattiin ja kuskattiin kunnes vihu vei jne. Epäonnistumisen kierre ja se tuska kun mikään ei onnistu alkoi näkyä pelaajien kasvoilla. Ensimmäisen puoliajan puolessa välissä KoPa siirtyi jo 2-1 johtoon. KoPan pelaaja numero 8 pujotteli uinuneen Kultsu puolustuksen läpi ja viimeisteli taidokkaasti 2-1 lukemat. Ekalla puoliskolla ei nähty enään huikeita paikkoja kummallakaan. Siirryttiin erätauolle.

Puoliajalla Kultsu suoritti kaksi vaihtoa heräättääkseen joukkuetta. Karppinen linkistä vaihtoon ja Martin pakin tontilta vaihtoon. Tilalle Koskela Ville toppariksi, Puumalainen laitapakiksi ja Tervo laitalinkiksi. Toisella puoliajalla molemmilla oli omat paikkansa. Kultsun Puumalainen pääsi 16m:n rajan takaa laukomaan vasurilla pomppupalloon, mutta veto ylärimaan. KoPalla oli myös vaaralliset paikat. Kaksikko Oksa ja #8 esiintyivät vahvasti vierailla ja loi vaarallisia paikkoja Kultsun maalialueella. Ilman lisämaaleja kuitenkin. Ottelun loppupuolella oli Kultsu tehdä 2-2 tasoituksen kun Kultsun loistavasti ottelun pelannut Antti Heinonen (Kultsun ainut "leijona") keskitti puolesta kentästä Tervolle pilkun kohille, Tupe puski hiukan ohi maalin. KoPa vetäytyi hiukan ja Kultsu painoi päälle...ilman tulosta. Rytinki vaihdettiin pois ja tilalle Mikkonen. Sampo pääsikin muutamaan otteeseen kokeilemaan kutia, mutta vedot jäivät tällä kertaa tehottomiksi. Näin ottelu päättyi KoPan 2-1 voittoon. Ottelun kolme leijonaa menee Oksalle, kaksi KoPan #8:lle ja yksi leijona Kultsun Antti Heinoselle. Paljon jäi parannettavaa. Nyt sitten kaikki keskittyminen sarjapeleihin!!!

Kultsu FC:n seuraava esiintyminen lauantaina 4.5.2013 klo.14.00. Sarjapelissä vastaan asettuu MiKi Mikkelistä. Tervetuloa!

Avauskokoonpano: Korhonen, Martin(45min), Heinonen, Puumalainen, Vainikka, Ahola, Virolainen, Homanen, Karppinen(45min), Koistinen, Rytinki(60min).

Vaihdosta kentälle: Tervo(45 min), Koskela V.(45min), Mikkonen(60min).

Kulmapotkut: Kultsu 4, KoPa 3

Varoitukset: Kultsu 0, KoPa 0