La 04.05.2013 3.div. sarjaottelu Kultsu FC – MiKi 1 – 5 (0 – 4)

Kultsu murtui MiKin käsittelyssä!

Keli ja puitteet olivat kunnossa kun Kultsu ja MiKi kohtasivat aurinkoisena lauantaipäivänä Joutsenon tekonurmella. Ottelu sai Kultsun osalta karmaisevan alun. Omissa heilahti kolmesti ekan 20min:n aikana ja ottelu alkoikin olla lähes taputeltu. Kultsu ei onnistunut missään. Tuli mieleen heti edellinen Regions Cupin KoPa ottelu. Kun taas MiKi oli läpi ottelun todella vaarallinen ja esiintyi vahvalla jalalla. MiKi loi jatkuvasti tilanteita Kultsun töpeksiessä keskikentällä ja puolustuksessa. Oli Kultsun onni, että tauolle lähdettiin lukemissa 0-4 eikä 0-6 sillä erotuomari jätti viheltämättä kaksi selkeää rankkaria MiKille.

Puoliajalla Kultsu suoritti kolme vaihtoa herätelläkseen joukkuetta surkean ekan puoliajan jälkeen. Silti tokan jakson ensimmäisen iski MiKi. Läpi ottelun vaarallinen MiKi hyökkääjä Miikka Oinonen oli todella vaikea pidettävä ja tuikkasi MiKin jo 0-5 johtoon. Kultsu sai luotua tekopaikkoja harvoin. Yksi kuitenkin tuotti tulosta. Samuli Salo keskitti oikealta MiKi puolustuksen ylitse Pertti Rytingille ja Pertsa puski 1-5 kavennuksen. Kultsun surkea peli --> lyhyt raportti. Ei oikeasti ole paljon sanottavaa, takki tyhjeni kyl kokonaan. MiKi ansaitsi voittonsa ja esiintyi todella vakuuttavasti. Kultsun toinen puoliaika oli hieman parempaa, toinen jakso 1-1. Yksi ottelun ehdoton hahmo oli Miikka Oinonen (2+2). 2 maalia teki myös MiKi kapteeni Joona Ikonen. Kultsulle jäi paljolti parannettavaa. Nyt keskittyminen jo ensi torstaihin. Uskon, että kelkka kääntyy torstaina...PAKKO!

Kultsu FC kohtaa seuraavaksi torstaina 09.05 klo.18.30 Pelikarhut Kotkasta. Ottelu pelataan Raivksen tekonurmella. Tule kannustamaan Kultsu takaisin sarjapisteiden makuun!

Avauskokoonpano: Karlsson(45min) , Puumalainen, Heinonen, V.Koskela(45min), Vainikka, Ahola, Virolainen, Salo, Mikkonen(45min), Tervo, Rytinki(65min).

Vaihdosta kentälle: Martin(45 min), Korhonen(45min), Koistinen(45min), Homanen(65min).

Kulmapotkut: Kultsu 4, MiKi 2

Varoitukset: Kultsu 1 kelt, MiKi 1 kelt.