To 09.05.2013 3.div. sarjaottelu Kultsu FC – PeKa 1 – 3 (1 – 0)

Kultsu jäi jälleen ilman pisteitä!

Kultsun peli tökki jälleen, mutta ei ihan niin pahasti kuin MiKiä vastaan edellisessä sarjapelissä. Valitettavan paljon samat virheet toistuivat tässäkin matsissa ja se näkyi lopputuloksessa. Molemmat joukkueet aloittivat pirteällä jalalla. Peka kuitenkin väkevämmin kuin kotijoukkue. PeKa loi jatkuvasti vaarallisia tilanteita Kultsun maalille. PeKan vaarallisuus korostui kulmatilanteissa, sivuvapareissa sekä pitkissä rajaheitoissa. PeKa on todella vaarallinen "ilmatilassa". Ekan puoliajan Kultsu selvisi pyörityksestä ja pääsi vielä puoliajan lopussa tuikkaamaan 1-0 johdon. Hallittu sijoitus ja Pertti Rytinki tuuletti jo neljättä sarjamaaliaan. Puoliajalle lähdettiin siis huomattavasti paremmissa asetelmissa kuin MiKi pelissä, tilanteessa 1-0.

Puoliajalla Kultsu suoritti yhden vaihdon, Koistinen Mikkosen paikalle laitaan. Kultsu pystyi luomaan muutamia todella vaarallisia paikkoja, mutta viimeistely ontui. Rytinki olisi voinut heilauttaa toistamiseen maaliverkkoja, mutta 16 metristä pamauttama "volley" sujahti hiukan yli maalin. Sitten se taas tapahtui. 51min pelikellossa, Kultsulla hyvä paine hyökkäyspäässä...pallon menetys...PeKan nopea vastahyökkäys Kultsun puolustuslinjan nukkuessa, vastustajan hyvin pelannut Antti Riihimäki juoksi läpi ja sijoitti varmasti pallon verkkoon tilanteeksi 1-1. Lähes sama tilanne toistui kuin pelikello näytti 82 minuuttia. Taas omasta virheestä PeKan sama mies, Riihimäki yksin läpi ja pallo verkkoon ja tilanne 1-2. Muutama minuutti myöhemmin Jani Sorri pääsi puskemaan boksin sisältä tilanteeksi 1-3 ja peli oli selvä. Loppunumerot siis PeKalle 1-3. Kultsun peli on tällä hetkellä todella sekaisin. Pelaajat itsekin tietävät, että pystytään haastamaan sarjan kaikki vastustajat, kun pelataan omalla tasolla. Nyt se taso on kateissa. Kun on vaikeaa niin se sitä myös on. Pelejä on onneksi vielä jäljellä. Omataso ja pelihuumori takaisin, itseluottamus kohdilleen ja sitä kautta tuleviin koitoksiin.

Kultsu FC kohtaa seuraavaksi vieraspelissä KoPan keskiviikkona 22.05 klo.18.30 Lemillä. Ottelu pelataan Kotajärven kentällä. Pisteitä tarvitaan kuumeisesti!!!!

Avauskokoonpano: Karlsson, Martin, Heinonen, Puumalainen, Vainikka, Virolainen, Salo, Ahola, Mikkonen(45min), Tervo(85min), Rytinki.

Vaihdosta kentälle: Koistinen(45min), Kylliäinen(85min).

Kulmapotkut: Kultsu 2, PeKa 7

Varoitukset: Kultsu 2 kelt, PeKa 1 kelt.