La 25.05.2013 3.div. sarjaottelu Kultsu FC – PaPe 0 – 0 (0 – 0)

Kultsu tasuriin PaPen kanssa!

Aina vaarallinen PaPe saapui ensimmäiseen Kultsun luonnonnurmen kotiavaukseen keskuskentälle. Viime kaudella PaPe latoi kahdessa ottelussa Kultsun verkkoon yli 20 maalia. Parannettavaa siis oli roimasti viime kauteen verrattuna. Hyvin Kultsu aloittikin. Pirteällä jalalla ja paikkojakin luotiin. Syötötkin napsahtelivat paremmin kohilleen kuin kauden muissa otteluissa. Ottelu eteni suhteellisen tasaisesti läpi ottelun. Kultsu sai kuitenkin luotua vaarallisemmat paikat kuin PaPe. Ekan puoliajan vaarallisin tilanne syntyi kun mahtavan duunimäärän ottelussa pelannut Jonathan Martin nousi laitaa pitkin ja keskitti pallon PaPen maalille. Tuomas Tervo pääsi muutamasta metristä tälläämään...ja tälläsi saman verran yli...syvä huokaus kuului katsomosta. 1-0 osuma sai odottaa. Puoliajalle siirryttiin 0-0 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle lähdettiin kohtuu hyvä 1.puoliaika takana. Toisella puoliskolla Kultsun jalat loppuivat tyystin ja 60min jälkeen hallinta siirtyi lähes kokonaan PaPelle. PaPe painoi kovasti päälle, mutta kovinkaan vaarallisia tilanteita ei päässyt syntymään puolustuksen pidettyä ennakkoon tiedetyt kovat PaPen hyökkääjät aisoissa. Yksi laukaus lähti n.20metristä ja tärähti ylärimaan ja tämän lähemmäksi ei PaPe maalia päässyt. Kultsulla oli toisella puoliajalla vastaavanlainen tilanne kuin ekalla puoliskolla. Nyt Jonathan Martin pääsi ite vetämään parista metristä, mutta laukaus suuntautui saman verran yli kuin Tervon veto. Loppuaika pelin painopiste oli hyvin tiiviisti Kultsun kenttäpuoliskolla. Maali pysyi puhtaana molemmissa päissä ja näin ottelu päättyi siis tasapeliin 0-0. Positiivista on se, että ryhtiliike PaPea vastaan oli otettu eikä omissa soinut. Negatiivista se, että Kultsu jokaisessa pelissä tuhlaa loistavat paikat. Nämä paikat pitää laittaa sisään, jos mielii pisteille. Tänä vuonna pisteautomaatteja ei ole!

Seuraavaksi matkataan Mikkeliin SavUn vieraaksi keskiviikkona 29.5.2013 klo.18.30. Ottelu pelataan Rantakylässä. Tervetuloa myös vieraspeleihin!

Avauskokoonpano: Korhonen, Martin, Koskela V., Kylliäinen, Vainikka, Virolainen(77min), Ahola, Salo, Tervo, Heinonen(73min), Koistinen(38min).

Vaihdosta kentälle: Rytinki(38min), Rikka(73min), Homanen(77min).

Kulmapotkut: Kultsu 5, PaPe 2

Varoitukset: Kultsu 1 kelt, PaPe 2 kelt.