Su 09.06.2013 3.div. sarjaottelu Kultsu FC – Sudet/2 Akatemia 1 – 1 (1 – 0)

Kultsu taas tasapeliin!

Kultsu aloitti jälleen ottelun pirteästi. Pallo liikkui hyvin pelaajalta toiselle ja haltuunotot ja syötöt napsahtelivat paremmin kohilleen kuin aikaisemmissa taistoissa. Kultsu hallitsi hienoisesti ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Ensimmäinen maali nähtiin kellon näyttäessä 28min. Jonathan Martin vapautti syötöllään laidassa Roberton pystyjuoksuun. Roberto kisutteli 1...2...3 "vihua" keskitti aivan päätyrajan tuntumasta 16 boksin sisältä maalille. 5 metrin rajalla Sampo Mikkonen oli sijoittunut oikein ja hänellä oli helppo työ ohjata päällään pallo verkkoon. Näin 1-0 taululle ja kaikki näytti jälleen hyvältä 3 pisteen suhteen. Sampo pääsi n.10min myöhemmin kokeilemaan uudelleen. Nyt 16 metrin kohdilta ja jalalla, mutta laukaus jäi tuhnuksi. Vapauttavan syötön Sampolle tarjoili ilmatilaa hallinnut Mikko Koistinen. 1.puoliajan loppu näytti synkältä kun kellossa oli 42min. Susille tuomittiin rankkari. Kultsun puolustuslinja joutui rikkomaan Susi-hyökkääjää alueella ja pallo vietiin pilkulle. Aku Korhonen oli maalilla hereillä ja venytti kroppansa pallon eteen. Puoliajalle päästiin siis Akun pelastuksella hyvässä 1-0 tilanteessa.

Toisen puoliajan alku alkoi edelleen Kultsun hallinnassa. Kultsu loi hyviä tilanteita ja lisämaalitkin oli tarjolla, mutta palloa ei verkonperille saatu. 53min oli pelattu ja nähtiin Sudet maalilla kunnon tilanne rupeama. Paavo Ahola veti vaparin n.20 metristä. Veskari torjui vaivoin pallon eteensä ja jälkitilanteesta Roberto pääsi vielä puskemaan palloa. Susi -puolustaja pelasti pallon aivan maaliviivalta. Tämä putsi sinkosi suoraan Tuomas Tervon "lapaan". Tupe leipoi volleyn suoraan veskaria päin. Ei maalia. Tämän jälkeen Pertti Rytingillä oli vielä paikka tehdä ottelulle niitti, mutta tilanne tuli "Pepellekin" niin yllättäen, että viimeistely jäi puolitiehen. Kultsu ei paikoistaan huolimatta pystynyt lisäämään maalitiliään niin vastustaja sitten teki sen mitä Kultsu yleisö ei halunnut nähdä niinkin hienon ekan puoliajan jälkeen. 63min oli pelattu ja Sudet pääsi antamaan kulmapotkua. Kultsun neitimäinen ote kulmissa kostautui. Susien Matias Juntunen pääsi tasoittamaan ottelun aivan muutamasta metristä. Kulma tuli juuri senverran roikkuna että Kultsun etuleikkuri ei yltänyt palloon ja pallo ikävästi tipahti keskelle, jossa kaikki muut nukkuivat paitsi Juntunen joka tälläsi ottelun loppulukemiksi 1-1. Sudet alkoi ottamaan peliä enemmän ja enemmän haltuunsa ja alkoi luomaan pelin lopussa parempia paikkoja kuin kotijoukkue. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty. Muutama kortti heilahti vielä ottelun lopussa, mutta keltaisilla selvittiin puolin ja toisin. 3 pistettä oli tarjolla, mutta vain 1 pojo saatiin. Jo kolmas tasuri putkeen.

Seuraavaksi koetaan varmaan kuumaakiin kuumempi ottelu. Kultsu matkaa IPS:n vieraaksi Karhumäkeen keskiviikkona 12.6.2013 klo.18.30. Tervetuloa kokemaan viihdyttävä paikalliskamppailu!

Avauskokoonpano: Korhonen, Martin(90+1min), Heinonen, Puumalainen, Vainikka, Ahola, Salo, Koistinen(72min), Tervo, Magana(87min), Mikkonen(46min).

Vaihdosta kentälle: Rytinki(46min), Karppinen(72min), Rikka(87min), Homanen(90+1).

Kulmapotkut: Kultsu 3, Sudet/2 Akatemia 2

Varoitukset: Kultsu 3 kelt, Sudet/2 Akatemia 1 kelt.

Sää suosi niin yleisöä kuin pelaajiakin sunnuntaina.