Su 14.6.2009 Kultsu Fc - Gnistan IF 0 - 3 (0 - 3)

Kakkosen A-lohkon tahmeasti aloittanut Kultsu FC sai viime sunnuntaina todeta pääkaupungin IF Gnistanin Oulunkylästä paremmakseen selvin 0 – 3 –numeroin. Ensimmäinen puoliaika meni Gnistanille, vaikka ottelu aaltoili kentän päädystä toiseen. Vieraat osasivat käyttää laitojen kautta pelaamisen ja kulmapotkut hyväkseen, ja niinpä ensimmäinen jakso meni vieraille tylyin numeroin 0 – 3. Erityisesti Gnistanin ottelun aikana saamat 6 kulmapotkua, antajina Ossi Martikainen ja Mikko Huupponen, antoivat Kultsun maalivahdille Aku Korhoselle syytä olla tarkkana näissä erikoistilanteissa. Ensimmäisen jakson 0 – 3 osuma syntyi rangaistuspotkusta, kun joutsenolaispelaaja joutui rikkomaan Gnistanin pelaajaa rangaistusalueella.

Toisella jaksolla pääsivät Kultsun Ilkka Kettunen, ja vaihdosta kentälle tulleet Riku Nurkka ja Anssi Hämäläinen vielä laukaisemaan, mutta maalipaikat jäivät saamatta. Kultsun varoitustili kasvoi ottelussa viidellä keltaisella kortilla – vieraat saivat yhden varoituksen. Toinen jakso oli tasaisempi kuin ensimmäinen ja päättyi maalittomana. IF Gnistan vei kolme pistettä mukanaan Helsinkiin.

Katsojia oli uhkaavista sadepilvistä ja lomaviikonlopusta huolimatta tullut paikalle 230 henkeä.