Su 13.09.2009 Kultsu Fc - HIFK 1 - 4 (0 - 3)

Kultsun tahmeasti kulkenut kausi sai jatkoa, kun vieraaksi saapui Helsingin IFK. Oman värinsä ottelulle antoi railakas HIFK:n fanijoukko, joka oli saapunut paikalle bussilastillisen voimin. Pitkästä aikaa katsomosta kuului värikästä ja äänekästä kannustusta.
Ottelua ehdittiin pelata vain 25 sekuntia, kun vieraiden Markus Tanner pääsi yllättämään joutsenolaismaalivahdin Aku Korhosen. Alle puolessa minuutissa vieraat antoivat näytöksen maalin teossa. Ottelun edetessä 23. minuutille, tuikkasi HIFK:n Aleksi Ristola pallon Kultsun maaliin, ja kaksi minuuttia myöhemmin Henri Määttä siirsi vieraat jo 0 – 3 –johtoon.
Toista jaksoa ehdittiin pelata reilu neljännestunti, kun Kultsun Eric Cephas kavensi numeroiksi 1 – 3. Varttia myöhemmin HIFK:n Niko Hänninen kuittasi loppunumeroiksi 1 – 4. Katsojia oli tullut leutoon syyspäivään 150 henkeä.

Seuraavan kerran Kultsu FC nähdään kotiottelussa Käpylän Palloa vastaan lauantai-iltana 26.9. klo 18:00. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti iltavalaistuksessa Kimpisen kentällä.