Ke 12.07.2009 Kultsu Fc - Warkaus JK 1 - 4 (0 - 2)

Varkaus peittosi Kultsun selvin numeroin

Joutsenon keskuskentällä nähtiin keskiviikkona 12.8. maalikimara, kun Kultsun vieraaksi oli saapunut Warkaus JK. Valitettavasti vieraat olivat, kylläkin ansaitusti, kimaran parempi osapuoli. Ottelu tosin alkoi joutsenolaisten hyvällä hyökkäyksellä jo ensimmäisellä minuutilla. Avausmaalin viimeistely jäi kuitenkin tekemättä. Vieraat osoittivat vaarallisuutensa neljä minuuttia myöhemmin kolisuttamalla isäntien maalitolppaa. Varkautelaiset pitivät palloa sitkeästi keskialueella ja joutsenolaisten kenttä puoliskolla. Ottelun avausmaali syntyi 31.minuutilla. WJK:n no. 16, Samuli Kaivonurmi, sai syötön päätyrajalta ja siirsi vieraat 0 - 1-johtoon. Ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla Kaivonurmi oli taas asialla vieden löysähköllä maanuoliaisella pallonisäntien maalin takanurkkaan. Tauolle mentiin siis 0 - 2 -lukemissa.

Toista jaksoa ehdittiin pelata viisi minuuttia, kun WJK:n maalivahti torjui pallon eteensä suoraan Kultsun no. 12:lle, Sergey Afasnayeville. Sergey ei voinut kieltäytyä näin hyvästä tarjouksesta, vaan kavensitilanteeksi 1 - 2. Kymmenen minuuttia myöhemmin Kultsun no. 26, Olli Hätönen pääsi yrittämään tasoitusta kaukolaukauksella, mutta pallo meni pari metriä yli maalin. Vielä kun vieraiden Kaivonurmi kasvatti 64. ja 67. minuuteilla maalieroa kahdesti, niin loppunumerot olivat Kultsulle tylyt 1- 4. Varkautelaisten paras pelaaja oli suvereenisti Kaivonurmi, joka vastasi vieraiden kaikista maaleista. Hänet palkittiin myös Veikkausraadin kultaisella mitalilla.

Yleisöä oli tullut seuraamaan ottelua pari sataa henkeä. Seuraavan kerran Kultsu FC nähdään kotiottelussa ensi lauantaina. Vieraaksi tulee silloin PK Keski-Uusimaa Tuusulasta.